sindicats

Anguita deixa el Sipaag cansat “mentalment” dels problemes

L’expresident va prendre la decisió abans de les eleccions generals

Anguita en una manifestació.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El fins ara president del Sindicat de Personal Adscrit a l’Administració General (Sipaag), Lluís Anguita, deixa la presidència i la junta “per motius personals”, segons un comunicat. A partir d’ara, i fins a la celebració de la propera assemblea general, serà la vicepresidenta, Purificació Santiago, qui assumirà la presidència del sindicat.

El Sipaag remarca que “continuarà treballant i defensant els drets dels treballadors públics i Anguita hi continuarà col·laborant com un afiliat més”.

L’històric sindicalista dels funcionaris va subratllar ahir que la decisió ha estat molt meditada i que va ser adoptada abans de les eleccions del 2 d’abril, però que va preferir fer-ho públic per evitar “interpretacions malicioses”.

Anguita va comentar que es troba molt content amb la seva feina a l’administració, però que són molts anys com a president del Sipaag, “i els problemes particulars que cada dia em plantegen me’ls enduc a casa i m’està afectant la salut. No podia continuar”. També es va referir a la polèmica amb l’USdA i va respondre a la plataforma sindical dient que el Sipaag no pot marxar “perquè mai hem estat a dins, com a molt hem col·laborat en temes puntuals, i sempre s’han produït problemes i malentesos”.

“Si volien una manifestació l’1 de maig la podien fer, nosaltres no ens posicionem, però tampoc ens hi implicaríem”.

tracking