Clàudia Cornella presentant '365 días de inspiración' a La Trenca.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fa quatre anys que Clàudia Cornella va abandonar el sector financer per emprendre un nou camí laboral, en què per fi ella prenia les regnes. Es va formar en lideratge com a coach, mentora, formadora i conferenciant, i el seu coneixement l’ha portat a publicar 365 días de inspiración. Liderar empieza en una misma, un llibre que s’emmarca en la categoria de no-autoajuda i que l’autora va presentar ahir a la llibreria La Trenca.

L’obra és una recopilació d’alguns dels posts publicats per Cornella a les seves xarxes socials, en què es presenta amb el nom @claudiacornellaleadership. Es tracta d’un conjunt de reflexions que la coach va començar a escriure en ple confinament i que reflecteixen el seu dia a dia i la travessa que va viure dins l’emprenedoria. Així, encara que 365 días de inspiración està catalogat com un llibre d’autoajuda, la intenció de l’autora no era pas aquesta. “Em vaig sorprendre quan em van dir que l’encasellarien dins l’autoajuda perquè el meu propòsit era simplement donar forma a les meves reflexions”, assegura. De totes maneres, explica que si les seves vivències, “demostrar que de vegades és necessari parar a escoltar-se”, serveixen per ajudar algú, benvingut serà.

Amb referència al títol, Cornella aclareix que el sentit de liderar no s’aplica només a l’àmbit professional, sinó a la vida en general. Ella mateixa, narra, admirava aquells que s’atrevien a canviar de vida i mai s’imaginava fent res així. “Recordo que el 2017 vaig llegir El viaje de tu vida, de l’Andrés Pascual. Era advocat i d’un dia a l’altre es va posar a escriure.

L’admirava”, diu. Quatre anys després, Cornella s’ha convertit en una d’aquestes persones i inspira més a fer-ho. L’experta en lideratge adverteix, però, que s’ha de valorar la possibilitat que aquests canvis de vegades no surtin bé i posa com a exemple la seva estrena a la literatura: “L’important no és quants llibres vendré, sinó fins on he arribat i com de satisfeta estic.”

Cornella aclareix que el llibre està escrit en femení perquè són les seves reflexions, però no està dirigit exclusivament a un públic femení. A més, justifica que estigui escrit en castellà perquè el seu públic és internacional.

tracking