Activitats

Concurs Nacional de Dibuix per a infants de Caldea

La temàtica de la cinquena edició és el termolúdic i l'exposició del Thyssen, Khrôma

Concurs Nacional de Dibuix per a infants de Caldea

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Caldea en col·laboració amb el museu Carmen Thyssen Andorra, el ministeri d'Educació i el comú d'Escaldes convoca el cinquè Concurs Nacional de Dibuix per a infants d'entre 3 i 10 anys. La temàtica d'aquesta edició és Caldea i la mostra temporal del Thyssen,Khrôma, i es convida els menors a "deixar volar la imaginació i el talent" dibuixant Caldea fent servir tots els colors de l'exposició. Els infants poden fer servir colors foscos, vermell, efectes de policromia, taronja, verd i blau.

La làmina de cartolina per participar en el concurs es repartirà als centres escolars i els dibuixos es poden fer amb qualsevol classe de tècnica i materials i s'hi pot enganxar qualsevol mena de material, segons indiquen des del termolúdic. El termini per presentar els treballs va des del 2 de maig fins al 5 de juny i el concurs es divideix en quatre categories segons l'edat dels infants, amb la possibilitat de participar en grup o individualment per a menors amb discapacitat intel·lectual de qualsevol grau.

Els premis són una entrada familiar per a Caldea, lots de marxandatge del museu Thyssen i una entrada familiar per al museu per a cada guanyador. Els premiats de les categories de 7-8 anys i de 9-10 anys rebran un taller d'un trimestre d'arts plàstiques a l'Espai d'Art del comú d'Escaldes. Les obres dels guanyadors i finalistes s'exposaran a Caldea.

tracking