COSSOS ESPECIALS

Tres motoristes de trànsit es formen en conducció policial a França

Els agents s'han desplaçat fins a l'École National de Police de Sens a la Borgonya per fer l'estada

Formació motoristes trànsit GIAT a FrançaPolicia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres agents adscrits al grup motoritzat de trànsit de la Unitat de Seguretat Viària s'han desplaçat tres dies d'aquesta setmana a l’École National de Police de Sens, a la Borgonya, per a una formació amb el Centre National de Formation Motocycliste de la Police Nationale.

Durant l'estada conduïdaper un formador i el cap de formació continuada de l'escola de motoristes, els agents van treballar tècniques d’equilibri i superació d’obstacles. Alhora, van efectuar maniobres en circuits d’asfalt i van fer pràctiques d’actuacions en casos d’accidents de moto, segons informa la policia andorrana.

Dos sergents es formen en noves tècniques d’investigació d’homicidis

Dos sergents adscrits a l’Àrea de Policia Judicial i Investigació Criminal van rebre durant les últimes setmanes una altra formació centrada en investigació d’homicidis. El curs, que es va efectuar durant cinc dies a Madrid a càrrec d’experts de la Policia Nacional espanyola, va tractar tots els aspectes tècnics, tecnològics, operatius i forenses relacionats amb les investigacions d’homicidis i de persones desaparegudes. La formació s’enfocava, d’una banda, a la direcció d’equips i, d’una altra, a conèixer a fons com s’han anat adaptant les investigacions a les darreres tècniques i avenços tecnològics.

A més de les ponències dels experts, es van fer exposicions de casos, així com debats per treballar enfocaments diferents a cada situació. Els assistents van haver de superar un examen sobre totes les matèries cursades per assolir l’acreditació corresponent.

Formació motoristes trànsit GIAT a França

tracking