Espot celebra la majoria i assegura que "no us fallarem"

El reelegit com a cap de Govern obre les portes a Concòrdia i Andorra Endavant per "treballar plegats" i "trobar punts d'entesa"

Xavier Espot durant el parlament de celebració de la victòria demòcrataFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavier Espot, cap de llista de la candidatura nacional demòcrata i reelegit com a cap de Govern, ha celebrat els resultats obtinguts en les eleccions generals d'aquest diumenge, assegurant a la ciutadania que "no us fallarem i durant aquests4anys treballaré incansablement per ser mereixedor d'aquesta confiança i per portar Andorra a bon port". Espot ha indicat que l'executiu treballarà per "millorar la vida de tots els ciutadans d'aquest país extraordinari", tractant temes com l'habitatge a preu assequible, la transició energètica o aconseguir un "bon acord d'associació amb la UE", en definitiva, "fent allò que hem promès perquè sempre fem allò que prometem". El líder deDAha recordat que, en el cas de concloure aquestapropera legislatura, Demòcrates haurà governat durant16anys, el període més llarg des de "com a mínim la creació de Govern".

Sobre elfaristol, el reelegit com a cap de l'executiuha volgutfelicitar a "les dues formacions polítiques que han entrat amb força", assegurant que "podrem treballar plegats amb Concòrdia perquè tenim fulls de ruta compartits", i "trobar punts d'entesa amb Andorra Endavant per treballar en benefici dels ciutadans". Tanmateix, ha dedicat unes paraules a PSSDP+, i ha explicat que en conversa telefònica amb Pere López li ha comunicat que "trobaran en mi i en la meva formació uns interlocutors lleials". Finalment, ha adreçat un missatge de suport i agraïment a Liberals i a Acció, que "han contribuïta les candidatures territorials per tenir majoria".

tracking