Detingut un turista de 22 anys amb una navalla a l'entrada de l'Snowrow

Dispositiu de vigilància de l'Snowrow.POLICIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un no resident de 22 anys va ser detingut dijous a la tarda com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat col·lectiva per dur una navalla tipus papallona amb una fulla de 10,5 centímetres de llargada, segons va informat la policia ahir.

L’home intentava accedir al festival Snowrow, a Grau Roig, i en l’escorcoll de seguretat se li va localitzar l’arma. A més, posseïa tres grams de cocaïna i per tant els agents el van arrestar per un delicte contra la salut pública. Cal recordar que hi ha un operatiu especial per garantir la seguretat en aquest festival.

D’altra banda, la policia ha arrestat 13 turistes que intentaven accedir al país amb drogues. Dos homes de 24 i 25 anys van ser detinguts dimecres a la tarda amb sis pastilles d’èxtasi i 22,4 grams de marihuana. Hores més tard es va detenir dos homes, de 38 i 39 anys, amb set pastilles d’èxtasi i 1,2 grams de cocaïna. Quatre joves de 19 anys van ser detinguts dijous amb 3,5 grams de metamfetamina.

El mateix dia un home de 31 anys va ser arrestat amb 2,8 grams de cocaïna i dues dones, de 29 i 30 anys, amb dos grams més d’aquesta substància. Un altre home de 33 anys va ser detingut amb 2,5 grams de cocaïna. Finalment, la matinada d’ahir va ser arrestat un home de 28 anys amb 1,2 grams d’èxtasi al Pas de la Casa.

UNA DONA AMENAÇA AMB UN GANIVET

Una dona de 22 anys va ser detinguda per agredir i amenaçar amb un ganivet la seva parella, segons el balanç de detencions. El succés va tenir lloc els darrers dies a Encamp i s’acusa la resident d’un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic, contra la llibertat i contra la seguretat col·lectiva, per haver agredit la seva parella i esgrimit un ganivet. D’altra banda, un no resident de 25 anys va ser arrestat al Pas de la Casa per desobeir una ordre d’expulsió.

tracking