ELECCIONS GENERALS

Pallarés garanteix la continuïtat d'Acció “sigui quin sigui el resultat"

La líder de la formació afirma que treballaran per fer realitat la seva voluntat política

Judith Pallarés, candidata a cap de Govern d'Acció.Lucía Quesada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Judith Pallarés, la candidata a cap de Govern d’Acció, ha garantit aquest matí que la formació continuarà treballant “sigui quin sigui el resultat de diumenge”, ja que el seu principal objectiu és tenir continuïtat i fer realitat la seva voluntat política. Pallarés ha explicat que durant aquestes dues setmanes de campanya electoral s’han esforçat al màxim perquè la ciutadania conegui Acció, que ha definit com un nou projecte polític que vol ser decisiu a l’hora de marcar l’agenda política.

Acció va iniciar la campanya electoral parlant d’habitatge i així la finalitza. Pallarés ha reivindicat que la qüestió de l’habitatge ha de ser “la prioritat la propera legislatura” i que “s’han de considerar totes les propostes sense desmerèixer cap”. “Hem de trobar els acords necessaris perquè des del Consell General s’inverteixi des del minut u en prendre les decisions més adients”, ha afegit.

La líder d’Acció ha remarcat la importància de disposar d’un registre de la propietat que doni informació en relació als habitatges buits i les segones residències, així com de mantenir les moratòries en els habitatges turístics. En la mateixa línia, ha explicat que s’ha d’avançar en una inversió públicoprivada que permeti rehabilitar les edificacions i acabar les que ja estan començades, perquè aquestes serviran en un futur per posar-les “a disposició de la ciutadania a un preu assequible”.

tracking