Cabanes assegura que L'A ha de ser "el contrapès" del Govern

El cap de llista es mostra optimista amb els resultats electorals de la seva formació

Cabanes aquest vespre a la reunió de poble i acte final de campanya a Andorra la VellaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Liberals ha tancat aquest vespre la seva campanya electoral a l'auditori del Centre de Congressos de la capital. Una norantena de persones -inclosa la cap de llista de la capital de DA + L'A, Conxita Marsol- han acompanyat al candidat a cap de Govern Josep Maria Cabanes que s'ha mostrat optimista de cara a les eleccions de diumenge. "Les sensacions són molt bones, la gent espera molt de nosaltres, esperen que siguem un contrapès de política liberal" ha remarcat Cabanes.

De fet, durant tot l'acte els de l'onada blava s'han volgut erigir com el contrapès de DA dins de l'executiu com ja han fet durant els darrers quatre anys. En aquest sentit, el president del partit, Jordi Gallardo, ha assegurat que “el resultat electoral del 2019 ens va demanar que miréssim pel bé del país; es necessitava l’acord i la voluntat de pacte que tenim a L’A” i ha afegit que Liberals és el que “ha servit per donar equilibri a les accions de Govern”.

En la mateixa línia, Víctor Filloy ha destacat que ha estat una legislatura complicada: comencem sent quatre ministres i acabem sent-ne dos; les decisions que havíem de prendre dins del Govern pesaven poc a vegades però tot i això podem fer un balanç positiu”. De fet, el liberal encarregat de l’habitatge els darrers quatre anys ha afirmat que la tasca feta en aquesta martèria “no es veu; reconec que molta gent està passant situacions molt complicades però no es resol en una sola legislatura, crec que hem establert les bases”.

Per la seva banda, Cabanes ha reiterat en relació a l'habitatge que "el públic sempre té una limitació pressupostària, si el privat troba una rendibilitat és el que podrà construir habitatge a preu assequible i podrà fer baixar el preu del merca".

tracking