PS SDP+ és el partit que recull més propostes dels funcionaris

Liberals no porta al programa electoral cap de les suggeriments de la plataforma sindical

Les propostes de la plataforma sindical incloses als programes electoralsPlataforma sindical

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El programa electoral de PS SDP+ és el que inclou més propostes dels funcionaris, segons assegura la plataforma sindical en nota de premsa. Les conclusions extretes indiquen que la coalició porta al programa electoral onze de les dotze propostes fetes per la plataforma, sent l'única que resta "no especificada al programa". D'altra banda, Liberals és el partit amb menys propostes del sindicat, amb cap d'aquestes incloses al programa electoral.

Un dels punts destacats per la plataforma sindical en el programa electoral de PSSDP+ és elmantenimentde les antigues jubilacions, permetent que els funcionaris es puguin jubilar amb les mateixes condicions existents abans de la reforma del 2015. Aquesta proposta també està inclosaalprograma electoral d'Andorra Endavant, mentre que la resta de formacions no ho especifiquen o contemplen.

La plataforma informa que el partit liderat perCarineMontanerés el segon de la llista amb més suggeriments dels funcionaris al seu programa. Concretament, en porta nou, mentre que tres no les especifica en cap dels punts. Concòrdia els segueix amb sis propostes sindicals, quatre no especificades i dues no incloses, mentre queDAno especifica vuit de les propostes, no en porta tres i només n'inclou una al programa electoral. Finalment, Acció i Liberals són les dues úniques formacions amb cap proposta de la plataforma als respectius programes electorals. Per una banda, el partit de JudithPallarésempata a sis suggeriments no inclosesalprograma i sis no especificades, mentre que Liberals no en porta cap de les dotze.

tracking