assemblea

L'ACA tanca amb beneficis de 208.580 euros i 11.000 socis

L’entitat presenta noves prestacions i descomptes als països veïns

El president de l'ACA, Enric Tarrado, ahir.ACA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ACA va presentar ahir en l’assemblea general ordinària el balanç del 2022. El club va registrar uns beneficis de 208.581 euros, els quals seran traspassats als fons socials de l’entitat. En la mateixa assemblea es va detallar que l’entitat va tancar l’any amb un total d’11.055 socis, 525 més que el 2021, havent proporcionat 5.019 serveis d’assistència, que representa un total de 14 assistències al dia. En la mateixa trobada, l’òrgan va detallar tres prestacions noves: l’assistència en digital, l’airpot delay i un nou programa de descomptes a Espanya i França amb 400 establiments de primeres marques.

A inici de l’any anterior l’entitat va presentar la seva app, on s’integra el carnet de soci, accés a tots els serveis del club com la trucada directa a les assistències, geolocalitzar el servei d’emergència del vehicle, consultar les pòlisses d’assegurança i gestionar-ne les dades. Pel que fa a les assegurances emeses, l’ACA va tancar el 2022 amb 3.280 pòlisses i 2.050 socis assegurats. D’aquestes, un 43% van ser de cotxe, un 40% de salut i vida, un 7% de viatge i el 10%, d’altres serveis.

De cara a l’any en curs, l’ACA s’ha proposat avaluar les oportunitats de la mobilitat en vertical, és a dir, els drons. Per aquest motiu, l’entitat va tancar recentment un acord amb la Cambra de Comerç per formar pilots i radio­fonistes.

tracking