Bartumeu acusa Espot de "temeritat i prepotència"

L’excap de Govern i president d’SDP es pronuncia a les declaracions d’ahir de Xavier Espot

Jaume Bartomeu aquest matí davant l'edifici administratiu de Govern.Lucía Quesada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“És una temeritat i una manifestació de prepotència inadmissible que el candidat de Demòcrates pretengui que només ells poden pilotar i portar la negociació amb la Unió Europea”. Així de contundent s’ha mostrat aquest matí Jaume Bartumeu, excap de Govern i president d’SDP, en una compareixença que ha tingut com a únic objectiu respondre les manifestacionsque va fer ahir el candidat de DA i cap de Govern en funcions, Xavier Espot.

Espot va demanar ahir davant l’edifici administratiu de Govern que la negociació amb la Unió Europea l’ha de seguir liderant “el mateix grup de persones” en considerar que la Comissió Europea “confia en el seu interlocutor, que som nosaltres”. En aquest sentit, Bartumeu ha respost avui que "les declaracions del candidat Espot demostren que les negociacions no poden continuar de la mala manera que les ha portat el Govern aquests quatre anys”.

En resposta a una altra de les declaracions del líder de DA, Bartumeu ha expressat que “qui vol confondre l’opinió pública és el candidat Espot” i ha advertit que “en una negociació internacional com aquesta fins que tot no està tancat, no hi ha res tancat”.

Reacció d'Espot

Xavier Espot ha optat per no contestar les declaracions de l'excap de Govern perquè"jo el que he de fer és dialogar i interactuar amb els candidats que són els que es presenten a l’escrutini del poble andorrà i no amb el senyor Bartumeu. Respecto molt les seves opinions però en tot cas ara el que em toca és debatre i parlar amb el senyor Pere López i no amb el senyor Bartumeu".

tracking