Mas exposa una moratòria en inversió estrangera i construcció

El número 2 de PS + X'Ordino, Pere Mas, qualifica la política d'habitatges del govern de DA de "pura especulació"

Els candidats per PS+X'OrdinoPS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El número dos de la candidatura PS + X'Ordino, Pere Mas, considera que cal aplicar una moratòria tant a la inversió estrangera com a la construcció. Mas apunta que "si no s'atura la construcció tindrem un problema social, perquè s'està disparant el preu de l'habitatge". En nota de premsa, indiquen que aquesta no és una mesura nova, i en altres països amb problemàtiques semblants ja s'han aplicat aquestes moratòries, com Irlanda, Portugal o el Canadà. Tanmateix, el candidat ha qualificat la política d'habitatge dels govern de DA de "pura especulació".

D'altra banda, PSSDP+ ha anunciat aquest matí la seva aposta per millorar i ampliar els espais actuals del servei d'Immigració amb l'objectiu d'evitar "les cues ala intempèrie". El candidat parroquial David Pérez ha assegurat en l'acte de campanya d'aquest matí a la parròquia escaldenca que aquestes cues "transmeten unaimatgebastant deficient del servei". Així, proposen una revisió del funcionament i processos dels tràmits que s'hi gestionen i dotar el servei dels recursos necessaris, segons mencionen en nota de premsa.

Més "transparència i col·laboració"

D'altra banda, la candidatura de PS+Agrupament Encampadà ha manifestat avui la necessitat d'augmentar la col·laboració entre el Govern i el comú, així com tenir "més transparència, especialment en qüestions d'interès general com el nou estadi de l'FC Andorra a Prada de Moles". Marta Pujol ha indicat que són partidaris d'establirmecanismesde participació ciutadana per consultar l'opinió de la població en projectes rellevants i de major impacte.

Acte de campanya de PS SDP+ aquest matí davant del servei d'Immigració

tracking