Detingut el pare d'una nena de tres anys per una presumpta agressió

L’hospital va donar l’alerta en comprovar que la nena tenia alguna lesió al rostre

L'hospital va activar el codi lila.arxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home de 37 anys va ser detingut diumenge passat a la tarda per agredir la filla de tres anys, segons va informar el cos de policia ahir al matí. El cos de seguretat va indicar en un comunicat de premsa que els serveis de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell van donar l’alerta “activant el codi lila quan es va comprovar que la nena presentava alguna lesió al rostre”.

L’arrestat, resident al país, va passar a disposició judicial dilluns passat com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic per agredir presumptament la filla. Segons van indicar fonts policials, després que es produïssin els fets diumenge a la tarda, la nena va quedar en mans de la mare.

Conducció drogat

D’altra banda, dilluns passat al migdia la policia també va arrestar un home, de 36 anys i no resident al país, per conduir sota els efectes de substàncies estupefaents.

Tanmateix, durant la matinada d’ahir els agents del cos de policia van detenir un altre home, de 27 anys i resident al Principat, que va donar una alcoholèmia de 0,90 a la prova que es va portar a terme. En un cas i en l’altre, segons va assenyalar el cos de policia, la detenció per part dels agents va tenir lloc en controls rutinaris.

tracking