Govern

Acord per divulgar i promocionar el patrimoni cultural

El ministeri de Cultura aportarà un màxim de 6.000 euros per a l'organització d'activitats de promoció patrimonial

Signatura de l'acord entre Govern i associació de Velles Cases Andorranes per divulgar i promocionar el patrimoni culturalGovern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Govern i l'associació Velles Cases Andorranes han signat aquest matí un acord de col·laboració amb l'objectiu d'impulsar la divulgació i promoció del patrimoni cultural del país, segons informa l'executiu en nota de premsa. La signatura ha anat a càrrec de la ministra de Cultura en funcions, Sílvia Riva, i el president de l'associació, Robert Lizarte, i formalitza la col·laboració entre ambdues parts en la programació de les activitats vinculades al patrimoni cultural del país.

Així, el ministeri es compromet a participar en les despeses d'aquestes activitats aportant un import màxim de 6.000 euros, mentre que Velles Cases Andorranes es compromet a buscar altres fonts de finançament. Tanmateix, l'entitat haurà de presentar una memòria anual al departament de Patrimoni Cultural on s'especifiqui la destinació de l'aportació i s'avaluï l'èxit de cada activitat, segons Govern.

tracking