Aniversari de la Constitució

El Gran Carlemany omple les escoles

Els alumnes de tots els sistemes educatius han participat en la cantada simultània pel 30è aniversari de la Constitució

Cant de l'himne d'Andorra per alumnes de l'escola Andorrana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els escolars de tot el país van cantar ahir de forma simultània l'himne andorrà per celebrar el 30 aniversari de la Constitució. Els alumnes de tots els centres educatius van sortir al pati a les 11.30 hores per entonar El Gran Carlemany en una cantada general que es recollirà en un vídeo conjunt de tots els col·legis.

La ministra d'Educació i Ensenyament Superior en funcions, Ester Vilarrubla, va participar en la cantada que s'ha fet a l'escola andorrana de segona ensenyança de Santa Coloma.

El Consell General organitza diverses activitats per l'aniversari de la Constitució. A partir de les 10 hores hi haurà portes obertes al Consell General, de les 10.30 hores a les 11.30 hores l'Esbart Laurèdia actuarà a la plaça. Tot seguit, a les 11.30 i fins a les 13.30 hi haurà l'audició de sardanes i a les 12.00 concert de l'ONCA al Centre de Congressos d'Andorra la Vella. La jornada de portes obertes arribarà a la seva fi a les 14 hores i de les 19 hores a les 22 hores s'il·luminarà la Casa de la Vall.

tracking