tabac

Trenta mesos de presó per a dos contrabandistes a França

Els condemnats, reincidents, hauran de pagar 157.000 euros

El jutjat penal de Nimes.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat penal de Nimes va condemnar dijous a dos mesos de presó dos ciutadans de la ciutat francesa de Marsella acusats de fer contraban de tabac, mercaderia que provenia del Principat. Els dos acusats, reincidents, van ser sancionats pel tribunal amb una multa de 157.000 euros, segons van informar diversos mitjans de comunicació locals.

Els fets jutjats es remunten al 16 de gener quan a l’àrea de descans de l’autopista de Caissargues (a 9 quilòmetres de Nimes), un conductor va ser controlat pels agents de duanes francesos, que havien estat prèviament avisats de la circulació per l’autopista d’un cotxe considerat sospitós. A bord del vehicle van trobar 750 cartrons de cigarrets adquirits a Andorra.

Els arrestats, que tornaven del Principat, anaven en dos vehicles. El segon individu, que va continuar el seu camí cap als afores de Marsella, va ser detingut a casa seva l’endemà.

Posats sota control judicial, tots dos van comparèixer davant el jutjat de Nimes dijous de la setmana passada.

Els dos condemnats són reincidents, ja que l’any 2021 ja van haver de comparèixer davant el jutjat penal d’Ais de Provença per uns fets idèntics, però amb més quantitat de tabac de contraban (2.000 cartrons). Els dos acusats van ser condemnats a divuit mesos de presó suspesa i a 20.000 euros de multa cadascun.

tracking