La Massana

PS-SDP i la llista del partit de Pallarés, a trencar l'hegemonia de CC

La candidatura progressista fa d’una batalla a tres les eleccions territorials a la Massana

Demòcrates + Ciutadans compromesos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La batalla de la Massana per endur-se els dos consellers generals territorials serà al final amb tres competidors i no amb dos com es preveia abans que, finalment, la coalició d’esquerres formada pel PS i SDP tanqués una llista a la parròquia per rivalitzar amb Ciutadans Compromesos (CC) i Acció. El candidat del partit hegemònic a la parròquia, Carles Naudi, va defugir ahir favoritismes. “Això és com un partit entre el Barça i el Llevant. El partit s’ha de jugar i ja es veurà el resultat. Nosaltres volem presentar una proposta que doni més garanties i confiança a la ciutadania. I que les urnes decideixin”, va dir el cap de llista de CC, que veu les eleccions a la Massana “molt interessants”. Amb el programa pràcticament a punt “a falta d’alguns serrells”, Naudi es va felicitar per presentar una candidatura amb persones amb molta experiència i també amb gent jove. “Representem tots els perfils del país.” També va aplaudir els rivals –“és d’agrair que hi hagi persones disposades a fer vida política, que no és fàcil”–, però va mostrar sorpresa perquè la llista progressista l’encapçali SDP per davant del PS. D’Acció va recordar la història recent: “Vam estar junts quatre anys al Govern i tres al comú, i en les anteriors eleccions van anar amb el PS.”

El candidat dels escindits liberals, Josep Fusté, es va presentar ahir com l’alternativa real a altres projectes que es presenten a la parròquia. “Som l’alternativa a CC, a DA i al PS perquè nosaltres representem una altra manera de veure i de fer política. Sabem quines són les necessitats reals del conjunt de la societat”, va assenyalar el candidat d’Acció. Sobre favoritismes va indicar que “les tres candidatures tenen les mateixes opcions, ara és molt precipitat dir si nosaltres tenim més opcions que altres de guanyar. El que volem és traslladar el nostre missatge, que és representatiu per a tothom”.

El tercer en discòrdia, el candidat de la llista progressista, Michel Moliné, va explicar, en declaracions recollides per Andorra Televisió, que “aquesta coalició no va en contra de ningú, sinó que va a favor d’Andorra i el que busquem és la suma de voluntats i responsabilitats per afrontar els reptes que Andorra haurà d’assumir en la propera legislatura”.

PS + SdP

Acció

Fa 4 anys

tracking