Terceravia no es presenta a les eleccions

La formació liderada per Josep Pintat justifica que no comparteixen "la política que busca les cadires a qualsevol preu"

El president del grup parlamentari de Terceravia, Josep Pintat.terceravia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Terceraviai Unió Laurediana han anunciat aquesta nit que finalment no participarana leseleccions delproper 2d'abril. Josep Pintat, Joan Carles Camp, Oliver Alís i Carles Verdaguer justifiquen en una nota de premsa signada pels quatre integrants que la decisió s'ha pres "basant-nos en la coherència iintegritatde les nostres posicions polítiques". Així, indiquen que l'objectiu de la formació era fomentar la cooperació i la unió per "afrontar els reptes del futur amb l'únic i exclusiu objectiu d'assolir el millor per Andorra", una premissa que "després de moltes accions i esforços, no es dona en aquest moment".

Fent referència al moment "polític difícil i complex", el partit considera que és important tenir una posició "clara i coherent", "sense caure en les temptacions partidistes". "No compartim la política que busca les cadires a qualsevol preu, que pot perjudicar el país", asseguren, afegint que tot i que saben que es tracta d'una decisió "complexai dura", "creiem que és l'adequada per aportar propostes en el futur".

tracking