El PS i Dolsa tanquen el pacte amb Armengol i Pere Mas de candidats

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El PS i el partit que lidera Enric Dolsa a Ordino han tancat un acord i concorreran junts a la llista territorial. L’actual conseller comunal a la minoria, Jean Michel Armengol, i qui va ser número 2 a la llista de X’Ordino a les últimes comunals, Pere Mas, seran els titulars de la candidatura. Malgrat les diferències ideològiques entre les dues formacions, els uneixen els dubtes que els genera el projecte Grifols i per això faran girar la campanya entorn a l’arribada de la farmacèutica.

A Sant Julià, qui va ser candidat a cap de Govern per SDP les eleccions generals passades es perfila per ser el número dos de Gerard Alís. A Escaldes, el tiquet PS-SDP el lideraran David Pérez i Elisabet Zoppetti, i a Andorra la Vella, Quim Miró i Marian Sanchiz. A Encamp, el tàndem inclou Agrupament Encampadà, amb Marta Pujol i Susagna Venable.

Pel que fa a la nacional, finalment l’equip de Pere López estarà format per Judith Salazar de número dos i Susanna Vela de tres. Els seguiran dues cares més joves amb la voluntat de combinar experiència i joventut. Seran Pere Baró per part dels PS i, si res no canvia, Laia Moliné per SDP.

D’altra banda, terceravia treballa per ser present a Sant Julià, Andorra la Vella i Ordino. De moment, però, només ha transcendit el nom d’un dels titulars de la llista laurediana, que ocuparà, si res no canvia, el fins ara conseller general Oliver Alís.

tracking