x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Hospital

El sindicat sanitari denuncia que la direcció el menysté

Se li ha denegat una reunió, adreçant-lo al comitè d’empresa
L'entrada al servei d'urgències de l'hospital.

L'entrada al servei d'urgències de l'hospital.

L'entrada al servei d'urgències de l'hospital.

Fernando Galindo
Actualitzada 07/02/2023 a les 12:06
La branca sanitària de la Unió Sindical d’Andorra (USdA) ha denunciat a través d’un comunicat que la direcció assistencial del SAAS ha rebutjat reunir-se amb representants del sindicat perquè “el SAAS considera que el sindicat no està legitimat per reunir-se amb la direcció i ens emplaça a posar-nos en contacte amb el comitè d’empresa”. El sindicat lamenta que la negativa vingui de l’actual director assistencial de l’hospital, Marcos Gutiérrez, “fins fa poc company de feina dels nostres afiliats i màxim reivindicador del mal funcionament i les mancances del servei d’urgències quan exercia com a facultatiu assalariat i després cap del servei”.

El sindicat també té paraules de queixa contra el comitè d’empresa, perquè ha obviat un parell de demandes de reunió i sosté ara que es planteja no presentar cap candidat a la renovació del citat comitè –que exerceix la representació laboral dels treballadors– “vist el tracte rebut”.

La branca sanitària de l’USdA afirma que les contractacions dels nous metges d’urgències són places ja pressupostades i per pal·liar un dèficit que s’arrossega des de fa quatre anys, i insisteix que el problema més gran és la plurifunció dels metges, que també s’han d’ocupar del SUM. En aquest sentit, lamenta que no s’hagi fet cap moviment per separar les urgències extrahospitalàries de les hospitalàries.
Etiquetes
  • #3 DEMOCRÀCIA VERTICAL
    (07/02/23 11:21)


    El comite d'empresa és un organ més de la direcció

    Respondre
  • #2 Hanging Man
    (07/02/23 10:08)

    Molt bona aquesta: La guineu al galliner. Teniu el que us mereixeu: l'actual Director Assistencial "fins fa poc company de feina dels nostres afiliats, i màxim reivindicador del mal funcionament i les mancances del Servei d'urgències, quan exercia com a facultatiu assalariat i desprès Cap de Servei, i sabent la tensió a que està sotmès el personal, no ha fet cap canvi estructural ni de millora substancial en els anys que ha exercit com a tal, és qui ara es nega a reunir-se per trobar solucions".

    Respondre
  • #1 DA Style
    (07/02/23 09:06)

    I que esperaveu? DADADA

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts