Solidaritat

La campanya de sang aconsegueix 76 nous donants

Les escoles andorranes van organitzar l'activitat i van aconseguir fins a 359 extraccions

El Centre de Congressos d'Andorra la Vella en la campanya de donació de sangC.R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La campanya de donació de sang organitzada al Centre de Congressos pels alumnes de l'escola andorrana de segona ensenyança va recollir unes 359 donacions, de les quals 320 van ser efectives. Enguany el total de donacions ha disminuït en 15 respecte l'any anterior que en va recollir fins a 374.

El mèrit d'aquesta campanya és dels 350 alumnes que amb l’ajudadels seus docents porten organitzant des del febrer del 2019 aquest esdeveniment, que formapart de la programació de Situació Global, que integra aprenentatges de Ciènciesfísiques, Plàstica, Llengua catalana del seu programa. Els joves estudien la sang i les

seves peculiaritats i acaben aquest ensenyament duent a terme una crida a la donació a la població. S’encarreguen de tots els aspectes de la campanya des de lacomunicació i contactes amb els col·laboradors i patrocinadors, fins a l’atenció i acompanyament dels donants els dies concrets. Aquesta campanya, a més de tenir un

impacte conseqüent en matèria de salut pública —sol ser la segona o tercera en nombre de donacions efectives de les cinc campanyes organitzades al llarg de l’any—,té una important vocació social i solidària ja que permet conscienciar els alumnes sobre la importància de les donacions i de l’altruisme en general.

Els organitzadors ja treballen en la confecció de la sisena edició i des de la Creu Roja Andorrana s’aprofita l’ocasió per felicitar tots els protagonistes i per fer una crida i mobilitzar aquests nous donants i els habituals de cara a les pròximes campanyes.

tracking