I+D

Enzyme rep 1,3 milions per un projecte de ciberseguretat

L’empresa compta amb el grup Pyrénées com a soci de referència

El CEO i fundador d'Enzyme, Álvaro Ortín.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa Enzyme, que compta amb el grup Pyrénées com a soci de referència, ha rebut una subvenció d’1,5 milions d’euros per part del Centre per al Desenvolupament Tecnològic i la Innovació (CDTI). Aquest ajut econòmic ha permès a l’empresa impulsar un projecte que té com a objectiu desenvolupar mecanismes de protecció contra possibles amenaces del futur. Així doncs, en el marc del projecte, s’identificarà diversos casos d’ús en problemes de referència que es poden trobar en entorns industrials per tal d’impulsar solucions tecnològiques.

Segons detalla Enzyme, els resultats del projecte permetran millorar l’aplicació a la pràctica de les tecnologies clàssiques i quàntiques en escenaris claus de la indústria. Per exemple, augmentarà la protecció davant possibles atacs des d’ordinadors quàntics o la gestió intel·ligent i eficient de la indústria. A més, el coneixement generat serà útil per a altres indústries, com la banca o la salut, on les solucions de càlcul complex o la seguretat de la informació són claus. El projecte, que es va iniciar l’any passat, està previst que finalitzi el 2025.

Amb més de deu anys d’experiència, Enzyme és una empresa dedicada a la investigació, el desenvolupament, la implantació i la integració de solucions tecnològiques basades, principalment, en la gestió de dades, la intel·ligència artificial i el blockchain.

tracking