Els bombers rescaten el cadàver d'un home francès al riu Arieja

La gendarmeria va avisar la policia que havia vist un cos en territori andorrà

L'helicòpter surt de l'hospital en un servei anterior.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els bombers van rescatar ahir el cos sense vida d’una persona de nacionalitat francesa que feia dies que la gendarmeria intentava trobar amb indicis que molt probablement se’l podia localitzar a la zona frontera entre França i Andorra.

Finalment ahir, poc abans de les 13 hores, la gendarmeria va albirar el cos d’una persona des de territori francès i d’immediat va donar avís al la policia andorrana, que es va desplaçar a la zona, concretament al costat del riu Arieja, al Pas de la Casa, on ha pogut que es tractava de l’home que estaven buscant els seus col·leges francesos.

Desafortunadament, es va trobar el cos sense vida de l’home, de 50 anys i que vivia al poble de Cognaux, a la zona de Migdia-Pirineus, al departament d’Alt Garona, al districte de Tolosa. La policia va procedir a alertar els bombers, que es van encarregar de traslladar el cos fins al tanatori on se li havia d’efectuar l’autòpsia per determinar les causes de la mort.

Segons va informar ahir la policia andorrana, es descarta qualsevol indici de criminalitat i se suposa que es tracta d’una mort accidental o bé per un problema sobtat de salut que el va agafar en solitari en mig de la muntanya. L’avís de la desparició es va donar el passat dia 30 de gener i des d’aquell dia se’l buscava, concretament per l’àrea fronterera on finalment se’l va trobar, en una àrea de difícil accés fins on han arribat els bombers desplaçats.

L’home duia un motxilla amb una petita quantitat de tabac, només quatre catrons que se suposa que era per a consum propi.

Des de la policia es desconeixia ahir més detalls sobre la persona morta i els motius que el van portar a la zona on va ser trobat el cadàver. Tampoc estava clar si la denúncia de la desaparició l’havia fet la família.

tracking