iniciativa impulsada pel govern

Diccionari 'online' amb més de 1.200 termes sobre turisme

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Termcat i el departament de Turisme de la Generalitat de Catalunya han publicat en línia el Diccionari de turisme, que reuneix 1.200 termes en català relacionats amb el sector del turisme.

La iniciativa, impulsada amb el suport del Govern d’Andorra, parteix del Diccionari d’hoteleria i turisme, publicat en paper el 2001, al qual un grup d’especialistes ha afegit “la terminologia més actual”, segons va informar la Conselleria de Cultura de la Generalitat en un comunicat de premsa. Així, el diccionari recull termes que fan referència als àmbits de l’allotjament, la restauració, els transports, l’organització de viatges, l’ordenació i la promoció turística, les tecnologies i les fires i congressos, entre altres. Estan classificats temàticament, amb definicions i notes complementàries en català i equivalents en castellà, francès, anglès i alemany.

El Diccionari de turisme “no és un producte tancat”, perquè hi ha un conjunt de termes que actualment s’estan estudiant i perquè és obert a la incorporació de neologismes de l’àmbit.

tracking