Govern signa amb França per la transició energètica

La ministra Sílvia Calvó, i el president director general d’Électricité de France (EDF), Luc Rémont, van signar ahir un conveni de col·laboració en matèria de transició energètica al Principat

Signatura del conveni entre Govern i EDF.Govern d'Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat i presidenta de Forces Elèctriques d’Andorra (FEDA), Sílvia Calvó, i el president director general d’Électricité de France (EDF), Luc Rémont, van signar ahir un conveni de col·laboració en matèria de transició energètica al Principat. L’objectiu és reafirmar d’aquesta manera la voluntat del grup EDF i el Govern de construir un model energètic neutre en carboni i responsable.

El conveni ofereix un marc de col·laboració entre el Govern i el grup EDF per treballar qüestions en l’àmbit de la lluita contra el canvi climàtic, la substitució de les energies fòssils per una electricitat baixa en carboni i la descarbonització de l’economia i del territori. Així, permet al grup EDF i a FEDA continuar la col·laboració que ja existeix en diferents eixos estratègics per a les dues entitats com els contractes de subministrament a llarg termini i implementació de PPA o el desenvolupament de cogeneració i xarxes de calor.

tracking