balanç del cap de setmana

Detingut per demanar droga als vianants del Pas de la Casa

Un home en estat ebri va intentar vendre marihuana en un local d’Andorra la Vella

Policia al Pas de la casa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de setmana passat ha estat especialment mogut pel que fa a actuacions de la policia, encara que sortosament la majoria de poca importància. Destaca, per inusual, un home arrestat la matinada de diumenge al Pas de la Casa per no fer cas, resistir-se i injuriar els agents que van intervenir “en constatar que estava demanant drogues a diferents persones a la via pública”. El detingut és un turista de 30 anys.

En canvi, dissabte a la nit va ser detingut un home a Andorra la Vella per fer tot el contrari, intentar vendre droga. Es va requerir la presència dels agents des d’un local on l’home, que es trobava en estat d’embriaguesa i alterat, estava intentant vendre marihuana, molestant la resta de clients i havent exhibit una arma blanca. Durant la intervenció se li va trobar una navalla de port prohibit amb la fulla foradada. L’home va reaccionar de manera desproporcionada, amb resistència, amenaces i injúries als policies.

També es va detenir com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat col·lectiva per port il·legal d’arma un altre home no resident de 41 anys. Va ser diumenge a les 12.15 hores a Grau Roig. Quan va ser controlat i sancionat per no dur equipaments especials se’l va trobar en possessió d’una defensa elèctrica tipus Taser, preparada per ser utilitzada, i d’un esprai de pebre.

El cap de setmana la policia va detenir set persones més. Dissabte, minuts abans de la mitjanit a Arinsal, el cos d’ordre va arrestar un home no resident de 54 anys per violència de gènere. L’home hauria agredit la parella a l’habitació de l’hotel on s’allotjaven.

Diumenge a les 14.55 hores, a Ansalonga, els agents van arrestar un resident de 28 anys arran d’un accident amb danys materials. L’home hauria conduït amb el permís retirat.

Pel que fa a detencions per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues, la policia ha arrestat quatre persones, totes diumenge. Dues de les detencions es van efectuar de matinada i arran d’accidents amb danys materials. La tercera és la d’un resident de 47 anys arrestat amb una taxa de 2,29 en una parada rutinària. Finalment, la policia va detenir un altre home, no resident de 21 anys.

tracking