Infraestructures

Govern adjudica l'heliport

L'unió temporal d'empreses Heliand-Helinord comptarà amb una aportació màxima de 7,63 milions d'euros

Simulació del futur heliport nacional a la Caubella.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Govern ha adjudicat la concessió de l'heliport nacional ala unió temporal d'empreses (UTE) formada per Heliand SAU i Helicòpters del Nord SL, l'única que va optar al concurs. La proposta presentada per a la construcció de la infraestructura als terrenys de la Caubella comptarà amb un pressupost màxim previst de 7.627.034 euros per compensar els resultats operacionals negatius.

L'executiuconcreta que "tal compreveu el plec de bases", l'adjudicació va ser aprovada en una primera fase pel consell de ministres, i posteriorment Govern i l'empresa "han tancat el contracte" sota l'autorització de signatura del consell de ministres. El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, farà la signatura durant elspropers diesi, posteriorment, oferirà una roda de premsa per exposar tots els detalls, segons s'indica.

ElBOPAextraordinari publicat avui especificaque en cas de resultats positius l'empresa abonarà un cànon del 10%, en cas de no tenirpreclearance, i d'un 15% en cas de tenir-ne, de l'EBITDA calculat abans de l'aplicació del cànon. Tot i avalar l'oferta, l'executiu ja va aturar a l'estiu el complex hoteler i de restauració que inicialment es vainclourealprojecteen considera que no era factible amb la legislació actual.

tracking