Corts investigarà Montaner per revelació de secrets

Ferran Costa va presentar una querella criminal contra la consellera general no adscrita per donar a conèixer la seva remuneració

Carine Montaner aquesta tardaJ.R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Tribunal de Corts investigarà la consellera general no adscrita i presidenta d'Andorra Endavant Carine Montaner per determinar si és responsable d'un delicte de revelació de secrets. Així ho ha donat a conèixer la mateixa consellera general aquesta tarda, acompanyada del seu advocat, Alfons Clavera, després de rebre un aute del tribunal d'avui en què se li comunicava aquesta resolució.
La decisió judicial forma part del procediment que es va obrir després que el conseller general Ferran Costa, anteriorment liberal i ara d'Acció, presentés una querella criminal contra la parlamentària, també per difamació i calumnies, delictes que han estat desestimats en la causa. La part que s'investigarà és per haver revelat la seva remuneració per les tasques que desenvolupava al Consell General.
Montaner ha anunciat que presentarà un recurs davant del Tribunal Superior de Justícia dins dels cinc dies de termini de què disposa per fer-ho, mentre que el seu advocat ha manifestat que recorrerà a totes les instàncies judicials necessàries per demostrar la innocència de la parlamentària.
tracking