El Govern obre la porta que Saetde pugui ser contractada

Jover recorda les exempcions de la llei en el cas de no concurrència

El refugi de l'Illa.Arxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ministre Jover va assegurar ahir en la roda de premsa posterior al consell de ministres, amb relació a la sentència que impedeix a Saetde ser contractada per l’administració pública, “que hi ha algunes exempcions en la Llei de la contractació pública per a algunes casuístiques concretes” que podrien permetre que, tot i la sentència que ho prohibeix, l’empresa pugui tornar a ser contractada per l’administració pública. Així, Jover va recordar que en el cas “de situacions de necessitat o que no es pugui produir concurrència” existeixen aquestes excepcions que podrien obrir la porta a una nova contractació.

Tanmateix, el ministre portaveu va deixar clar que el Govern “no entra a considerar si la sentència és positiva o negativa”, sinó que es limitarà a complir-la. “El que tenim és una sentència dels tribunals i l’única cosa que hem de fer és aplicar-la”. A més, Jover sí que va defensar que “degut a la gestió per part de l’empresa del refugi va haver-hi un incompliment de les condicions associades”, va defensar el ministre portaveu, que va recordar que ha estat el Superior qui marca “en la seva sentència definitiva aquesta impossibilitat de ser contractat per l’administració”. En aquest sentit, Jover també va deixar clar que “el Govern l’únic que ha de fer és seguir el que marquen els tribunals andorrans”.

Amb relació a una possible reducció de les inversions en les pistes de Pas de la Casa que Saetde també gestiona, Jover va apuntar que la situació del refugi i de les pistes són independents i no va entrar a valorar si es podria produir una reducció de la inversió per part de l’empresa arran de la sentència.

tracking