Poder adquisitiu

Terceravia demanarà reduir els salaris dels alts càrrecs

Els consellers renunciaran a l'increment salarial i introduiran esemenes al projecte de llei per "anar més enllà"

Josep Pintat en una intervenció al Consell GeneralFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup parlamentari de Terceravia ha anunciat aquest matí que també renunciarà a l'increment salarial del 7% previst pel projecte de llei que es troba en tràmit parlamentari. La formació liderada per Josep Pintat està treballant amb un seguit d'esmenes "que busquen anar més enllà" i rebaixar els sous dels alts càrrecs.

Si bé des de la formació no s'ha concretat quina seria aquesta rebaixa sí que "és la posició que va prendre Terceravia en les reunions de grup i que anunciarà quan presenti les esmenes al pressupost", asseguren fonts del partit.

Cal recordar, que ahir el Govern, els grups parlamentaris de la majoria i alts càrrecs de l'Administració ja van anunciar que renunciaven a l’increment salarial previst en el projecte de llei.

Montaner renuncia

La consellera general no adscrita, Carine Montaner, ha explicat que també renunciarà a la revisió salarial del 7% que li corresponia com a parlamentària. Montaner afirma que el 13 de setembre va proposar una reducció de salaris dels polítics i dels alts càrrecs de l'Administració "i el senyor cap de Govern va insinuar que la proposta era populista i que ni de bon tros arreglaria el problema de les finances públiques", segons recull en un comunicat, i remarca que "ara celebrem que la majoria s'adoni que la nostra proposta tenia sentit".

tracking