Organismes

Montserrat Ronchera és nomenada secretària general de l'Institut de les Dones

La comissió executiva es completarà amb un membre designat per Govern, un pel Consell General, un pels comuns i un altra per les organitzacions feministes

Montserrat RoncheraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MontserratRoncheraha estat nomenada secretària general de l'Institut Andorrà de les Dones, segons ha informat el ministrePortaveuEric Jover aquesta tarda en roda de premsa. El nomenament de la secretària general és el primer pas per constituir lainstitució. El ministre ha explicat que ara caldrà impulsar la creació de la comissió executiva, que integrarà una persona designada pel Govern, una altra designada pel Consell General, una a proposa dels comuns i una altra que serà escollida per les organitzacionsfeministesautoritzades a exercir les sevesactivitatsa Andorra.

Ronchera és consultora de màrqueting i comunicació i jurista de professió. La nova secretària general compta amb una reconeguda trajectòria en l'àmbit de la igualtat de tracte i d'oportunitats entre dones i homes, segons Govern. La missió de l'Institut Andorrà de les Dones, que serà autònom, és promoure la promoció de les dones en la vida política, cultural, econòmica i social en igualtat de condicions i d'oportunitats que els homes, així com prevenir i eliminar les discriminacions per raó de sexe.

tracking