reconeixements

Crèdit Andorrà, premiat com a millor banc de l'any al país

El grup Financial Times ha estat qui ha atorgat el guardó a l’entitat

Antoni Pintat i Xavier Cornella rebent el premi a Londres.CA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Crèdit Andorrà va ser escollit el banc de l’any a Andorra per la revista The Banker, del grup Financial Times, segons va informar l’entitat ahir al matí. El guardó s’afegeix al que l’entitat ja va obtenir a principi de novembre en ser reconeguda com la millor banca privada al país del 2022. En aquest sentit, The Banker va valorar les accions dutes a terme pel banc, com ara la integració de Vall Banc a Crèdit Andorrà i l’adquisició del negoci de family office de GBS Finance a Espanya, principals operacions per impulsar el creixement. En l’àmbit de país, es va tenir en compte la participació en la constitució de SETAP 365 amb l’objectiu d’impulsar la unificació del sector de la neu en pro de la competitivitat i el progrés d’Andorra. El premi també va tenir en compte el lideratge del banc a Andorra i la consolidació del negoci internacional a Espanya, Luxemburg i Miami.

Crèdit Andorrà va remarcar que el premi posa en valor “l’estratègia del banc, centrada a reforçar el creixement del negoci i el progrés del país”, un objectiu assolit gràcies “a les aliances estratègiques, la consolidació internacional amb la nova marca Creand i la millora del valor afegit al client a través de la digitalització i l’especialització”. El conseller delegat del Grup Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, va recalcar que el premi “ens situa entre les millors entitats del sector a escala internacional”, i va defensar que aquest guardó “és un nou i merescut reconeixement a l’esforç i al compromís dels professionals del nostre grup per consolidar el banc com a líder del sector a la plaça”.

Cornella també va assegurar que el premi empeny l’entitat a continuar treballant “per oferir dia a dia el millor servei als nostres clients, i per contribuir al desenvolupament dels nostres accionistes, clients, empleats i el conjunt del país”.

tracking