TREBALL

Govern aprova una nova quota de 250 permisos d'immigració

De l'última quota que es va generar de 250 autoritzacions l'agost del 2022, se n'han gastat 217

Cues a immigracióFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, ha aprovat una nova quota general de les autoritzacions d'immigració de 250 permisos de residència i treball per compte propi, segons ha informat el titular de la cartera de Finances, Eric Jover, durant la roda de premsa d'aquest dimecres posterior al consell de ministres.

A data d'avui, de l'última quota que es va generar, l'agost del 2022, que comptava amb 250 permisos i estaven subdividits en 50 llocs per professionals liberals i 200 d'altres supòsits per compte propi, gairebé s'han exhaurit. En aquest sentit, d'aquests, actualment en queden 217, concretament s'han destinats 21 a professionals liberals i 196 per als altres supòsits de residència i treball per compte propi. Així, aquesta nova quota de 250 permisos, es distribuirà de la mateixa manera: 50 places reservades per professionals liberals i 200 per altres supòsits.

Augment salarial

Tanmateix, el ministre Jover ha informat de l'aprovació de l'increment del salari mínim d'un 7% l'any 2023, entrant en vigor a partir del gener. Així, el salari mínim mensual se situarà en els 1.286,13 euros, tal com va explicar ahir el cap de Govern en roda de premsa.

tracking