SAAS

L'aplicació AndorraSalut permetrà demanar cita

La nova actualització incorporarà altres funcionalitats com poder accedir a resultats mèdics antics

Roger Ribera , cap de projectes informàtics del SAAS; Jordi Serrano, assessor del SAAS pels projectes de digitalització; i Helena Mas, secretària d'Estat de Salut.L.Q.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) ha presentat avui les noves funcionalitats de l’aplicació AndorraSalut. A partir de la propera setmana, es podrà demanar cita a través de l’aplicació, i també es podrà accedir a tota la informació mèdica personal. Això inclou informes mèdics antics i recents, radiografies i analítiques, sempre que s’hagin fet dins de l’àmbit del SAAS.

Una altra de les novetats és que la nova actualització permetrà accedir a lapp amb el reconeixement facial i l’emprempta digital, i incorporarà enquestes i qüestionaris mèdics que tenen per objectiu fer recerca sobre quin és l’estat de salut dels ciutadans d’Andorra.

AndorraSalut es va crear eljuliol del 2021 per tal de facilitar els informes mèdics relacionats amb el coronavirus. En un any i mig, acumula 32.000 descàrregues i 12.000 usuaris únics.

tracking