Ivan Armengod és nomenat director general d'Unnic

El centre d'oci obrirà les portes el mes de març

Ivan Armengod és nomenat director general d'Unnic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

IvanArmengodha estat nomenat director general d'Unnic, el centre d'oci que obrirà les portes el mes de març al país.Armengods'encarregarà de dirigir el conjunt del complex, que integrarà el casino i l'oferta de gastronomia, espectacles i entreteniment, segons informen en nota de premsa.

El nou director general és titulat en Ciències Empresarials i compta amb una llarga experiència en el món empresarial andorrà. Els darrers anys havia estat al capdavant del centre comercialPyrénéesi diverses àrees de negoci del grup, entre aquestesrestauració, amb un equip de més de 500 persones.Anteriorment,havia treballat com a adjunt de direcció deGalenoGrup i Via Moda, i abans d'arribar a Andorra havia estat director executiu d'Accesogroup, una de les companyies d'anàlisi de màrqueting i comunicació més important d'Europa.

Armengodassegura que afronta el nou repte professional "conscient de l'abast que el projecte tindrà per al país, tant en clau econòmica com social, esdevenint un nou motor turístic".

tracking