Els hotelers destaquen la “bona” ocupació registrada durant el pont

Els establiments han tingut, en general, més clients que els inicialment previstos

Cues de sortida a la frontera hispanoandorrana.MOBILITAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les bones expectatives d’afluència turística que hi havia per al pont de Tots Sants s’han complert i fins i tot s’han vist superades pel que fa a l’ocupació hotelera. Com s’ha pogut comprovar, els carrers més cèntrics han estat durant aquests últims quatre dies plens a vessar de visitants. De moment, però, no hi ha dades concretes pel que fa a l’ocupació dels establiments hotelers, si bé el president de la Unió Hotelera (UHA), Jordi París, va manifestar que “la sensació és positiva perquè ha vingut molta gent i segur que els hotels hauran registrat una bona ocupació”. I és que si en un primer moment la previsió era arribar a una ocupació del 65%, aquest percentatge es va anar incrementant a mesura que s’apropava el pont festiu.

En aquesta mateixa línia s’expressava la presidenta d’Autèntics Hotels (AHA), Esther Santuré, que va indicar que el pont havia anat “força bé”, amb unes ocupacions “altes”. En concret, aquesta associació estima que l’ocupació ha estat superior al 80%. “Estem contents que haguem tornat a la normalitat”, va afirma Santuré, que va afegir que les perspectives per a la temporada d’hivern també són “molt bones” i, de fet, ja hi ha moltes reserves confirmades.

Una mostra que hi ha hagut molts visitants durant aquest pont es va veure de nou ahir, quan ja al matí van començar les cues de vehicles per sortir del país per la frontera hispanoandorrana. Així, Mobilitat va informar de retencions de sortida a la carretera general 1, al vial del Pobladó en sentit sud, des de les 10 hores, que van arribar fins als dos quilòmetres, fins a les tres de la tarda. Les retencions han estat la tònica habitual per entrar i sortir en hores punta i també han sovintejat sobretot a les parròquies centrals.

tracking