El tram d'Encamp del camí verd passarà pel costat del riu

La ruta s’inclou en el pla sectorial d’infraestructures

Espot i Calvó amb autoritats d'Encamp, ahir.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Encamp i el Govern van signar ahir el conveni de col·laboració per al disseny, la construcció i el manteniment del nou tram del pla sectorial d’infraestructures verdes d’Andorra a la parròquia encampadana, que forma part de la segona fase del pla i el conveni de cessió dels terrenys, segons va informar l’executiu en un comunicat.

El tram en el qual s’actuarà inicialment anirà des de Prada de Moles fins al nou parc de l’Ossa. El projecte cap a les Bons, mitjançant el passeig de Mojácar, connectarà posteriorment amb Canillo. I des de Prada de Moles el camí seguirà pel marge dret del riu en direcció Ràdio Andorra per acabar a Escaldes.

Amb el desplegament de la segona fase d’aquest pla sectorial, el Govern assenyala que s’assoleix l’objectiu de disposar d’una xarxa d’infraestructures verdes a tot el territori on queden connectats els nuclis urbans amb les zones naturals per millorar la connectivitat. La xarxa s’inspira en l’estratègia nacional del paisatge d’Andorra, un treball, segons l’executiu, que respon a l’objectiu de valorar els paisatges naturals i rurals, i el llegat històric i cultural, a més de millorar la qualitat de vida dels ciutadans i la sostenibilitat ambiental. Actualment la primera fase discorre per Sant Julià de Lòria, Andorra la Vella, Escaldes-Engordany i la Massana, fins arribar al parc natural de Sorteny, a Ordino.

tracking