Mostra de productes agrícoles i artesans autòctons a l'illa Carlemany

La desena edició estarà oberta al públic dissabte 29, diumenge 30 i dilluns 31 d'octubre d'11 a 21 hores

La marca Productes Agrícoles i Artesans d'Andorra està constituïda per 34 productors

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La desena Mostra de Productes Agrícoles i Artesans d'Andorra s'inaugura dissabte a l'illa Carlemany amb l'objectiu de donar a conèixer elsproductes alimentaris que es produeixen a les explotacions agràries i apícoles del país, així com petites empreses del país que elaboren productes alimentaris i altres tipus de productes artesanals, segons informa l'organització en un comunciat.

Així, la Mostra estarà obertaal públic dissabte 29, diumenge 30 i dilluns 31 d'octubre d'11 a 21 hores. Està dirigida als turistes que visiten el país pel pont de Tots Sants, però també perquè els residentsdescobreixin o s'aprovisionin de productes autòctons.

L'organització destaca que enguany hi ha representades lescerveses de Cervesa Alpha, la xocolata de Xocland, els cosmètics de Pocions de Lluna Nova, els dolços de Pastisseria Estopiñán, la Ratassia de la Carmeta i l'hidromel d'Asgard, a més delfood truck de Lluís Dejuan, aparcat a l'entrada del centre comercial a l'avinguda de Carlemany, on s’exposen i es pot comprar una bona varietat de productes dels nostres productors locals.

La marcaProductes Agrícoles i Artesans d'Andorra creada pel departament d'Agricultura actualment està constituïda per 34 productors i s'espera que augmenti cada any. La Mostra també està organitzada pel ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitatcom a una acció que s’emmarca dins de la seva

política de promoció de la producció i el consum dels productes agropecuaris de qualitat i proximitat.

tracking