Les Jornades de cuina de tardor comptaran amb un total de setze restaurants

Dos comensals en un restaurant.Eduard Comellas/Comú de La Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les Jornades de cuina de tardor, que s’emmarquen dins les accions de la Massana Fogons, s’inicien avui amb la incorporació del concepte de gastronomia sostenible, segons va informar ahir el comú de la Massana en nota de premsa.

L’esdeveniment, que s’allargarà fins al 6 de novembre, presenta una programació d’activitats que completa els menús proposats preparats pels setze restaurants que enguany participen en aquest esdeveniment. En aquest sentit, les jornades compten amb la participació de Carroi-Alba Xalet Suites Hotel, Molí dels Fanals, Shiami’s, Babek Restaurant, Gaucha Andorra, Hostal Palanques, Don Piacera, Angelo, Fugazzeta, Versió Original, Sentro’20, Borda Eulari, Toc-Anyós Park, Émo-Hotel Palomé, Borda el Pebre i Oolong Coffee&Brunch.

Les jornades es complementaran amb propostes gratuïtes que s’inicien dissabte vinent amb una sortida a la muntanya per aprendre a fer una adequada recol·lecció dels bolets. A més, s’organitzarà una sortida als berenadors de la parròquia per aprendre a fer una graellada familiar, cursos de cuina d’aprofitament, i una exposició fotogràfica de set foodies que es podrà visitar al vestíbul de les Fontetes.

tracking