x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Reportatge

Festa bavaresa i gerres de Paulaner

Assistents a l'Oktoberfest.

Assistents a l'Oktoberfest.

Assistents a l'Oktoberfest.

J.I.
Actualitzada 02/10/2022 a les 06:38
Fer-se una foto amb una gerra plena de cervesa d’un litre. És la motivació d’una gran part dels assistents de l’Oktoberfest. Una tradició bavares que, tot i tenir els orígens a la ciutat alemanya de Munic, arrela en moltes capitals d’Europa durant el mes d’octubre. Andorra no se’n desmarca, i és que per segon any consecutiu també ha reservat les seves dates al calendari per acollir la seva festa de la cervesa particular. De fet, l’Après Ski The Boss del Tarter va ser l’encarregat d’organitzar, per segon any consecutiu, aquest esdeveniment, que darrerament està atraient masses. “L’any passat ja vam tenir molt bona rebuda”, assegurava el director general del restaurant, Josep Izquierdo, que destacava que la primera edició va arribar a reunir 2.000 assistents. “Penso que és una festa que ha arribat per quedar-se”, afegia Izquierdo. En aquest sentit, l’organitzador explicava que és la primera vegada que Andor-ra acull l’Oktoberfest en aquest tipus de format. Una opció que barreja gastronomia, festa i beguda a l’interior d’un espai de veles amb una capacitat per a 800 persones. “Cada vegada ho intentem fer millor i amb més recursos”, comentava Izquierdo. “Enguany hem reforçat la festa amb més mobiliari, decoració i més cuiners”, destacava el director, tot afegint que la inauguració del primer barril va protagonitzar-lo ahir la representant alemanya d’Andorra Cristina Palmitjavila a les 21.30 hores. “La gent ve vestida amb temàtica Oktober. Venen disfressats de tiro-lesos”, assenyalava mentre comentava, a tall d’exemple, que havien atret la presència de tota una comunitat d’alemanys a l’esdeveniment.

Quant a l’oferta, Izquierdo explicava que disposen de diferents tipus de cerveses, tot i que la majoria d’assistents opta per la clàssica Paulaner, cinc tipus de varietats de frankfurts i altres plats, com frikadeller, kartoffel sallad i xucrut. Amb tot, Izquierdo preveu atreure uns 3.000 assistents durant els tres caps de setmana.
Etiquetes
El més...
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts