TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Teatre

Joel Joan, cap de cartell de la Temporada

El Festival internacional de pallasses creat per Pepa Plana se celebrarà cada dos anys

Cartell de l'obra 'El gran comediant'.comú

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conegut actor Joel Joan tornarà a trepitjar els escenaris del Principat després de nou anys sense fer-ho. Així ho farà aquest mes de novembre protagonitzant l’obra El gran comediant al costat de Xavi Mira, Anna Sahun, Àfrica Alonso i Eduard Muntada, una comèdia de la mà dels autors de Scape Room, que tornen a provar sort després d’aquest gran èxit. L’actor català, que actuarà el dia 24 a l’auditori Claror de Sant Julià, no és l’única cara coneguda d’aquesta 61a edició de la Temporada de teatre conjunta entre Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria. Destaca, en aquest sentit, la proposta del reconegut intèrpret Ramon Madaula, que al costat de la periodista i presentadora del Telenotícies de TV3 Raquel Sans protagonitzarà l’11 de novembre al Teatre Comunal d’Andorra la Vella Buffalo Bill a Barcelona. “És una proposta curiosa. Pensem que pot ser atractiu i divertit”, va avançar el cap de l’àrea de Cultura del comú, Jan Cartes. En total, així, la programació de la Temporada –que es presenta amb un pressupost de 20.000 euros– inclou set propostes teatrals que tindran lloc entre diumenge vinent –amb la presentació de Troianes per part de la Jocand– i el 7 de gener –amb la cloenda de la Temporada de la mà d’Els Pastorets–. La presència nacional de l’ENA també hi tindrà cabuda amb la creació Límits, la nova producció de la companyia en col·laboració amb l’ONCA. Totes les entrades dels espectacles –menys la d’Els Pastorets– ja es troben a la venda al web dels dos comuns.

Els organitzadors de la Temporada de teatre conjunta també van anunciar ahir que el Festival internacional de pallasses (FIPA) creat per Pepa Plana que organitza la capital amb l’objectiu de promoure el talent femení en el món de la comicitat passarà a celebrar-se cada dos anys. L’objectiu de la nova fórmula, tal com va detallar el conseller d’Andorra la Vella Miquel Canturri, és poder acabar presentant una proposta que sigui més bona. Així, la propera edició del certamen tindrà lloc a començament de maig del 2023.

DATES

02/10/2022

Troianes - 19 h

Auditori Claror

05/11/2022

Límits - 21 h

Auditori Claror

11/11/2022

Buffalo Bill a Barcelona - 20.30 h

Teatre Comunal

24/11/2022

El gran comediant

Auditori Claror

16/12/222

The opera locos

Centre de Congressos

tracking