FEMINISME

Quaranta persones es manifesten a favor de l'avortament

La mobilització organitzada per Stop Violències s'ha iniciat a la plaça de la Rotonda i ha finalitzat a la plaça Coprínceps

Manifestació a favor de l'avortament
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una quarantena de persones han participat aquesta tarda en la manifestació pel dret a l'avortament organitzada per l'associació Stop Violències. La mobilització, programada per a les 19 hores a la plaça de la Rotonda ha recorregut l'eix central des de la plaça de la Rotonda fins a la plaça Coprínceps, on han tingut lloc la lectura del manifest. La manifestació, on s'han deixat sentir clams com "Menys aeroports i més drets humans" o "El nostre cos, la nostra decisió" ha comptat també amb la presència d'ElisaMuxella, presidenta de l'Institut de Drets Humans d'Andorra.

El discurs ha començat amb un clam a les dones a l'Iran, on també s'ha mencionat la periodista desapareguda d'AlJazeeraDorothyParvazi s'ha recordat que a "Andorra també hi ha formes subtils de reprimir les dones". La presidenta de l'entitat Vanessa Mendoza ha interpretat el poema musicalitzat 'Soy' a la causa. "Volem una maternitat desitjada i respectada i lleis contra laviolènciaobstètrica, inexistents al nostre país" s'ha mencionat durant el discurs. Mendoza, qui ha recordat que s'enfronta a4anys de presó i a una multa de 30.000 euros per part de Govern, ha demanat finalment la col·laboració dels homes a la lluita. "Necessitem que siguin altaveu" ha assegurat.

Manifestació a favor de l'avortament

tracking