Acord UE

L'EFTA anima a Andorra a seguir negociant l'acord amb la UE

El secretari general de l'Associació Europea de Lliure Comerç ressalta que l'acord ha estat "extremadament positiu" pels països que en formen part

Conferència 'L'Espace Economique Européen' en el marc de la visita d'Henri Gétaz, secretari general EFTASFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El secretari general de l'Associació Europea de Lliure Comerç (EFTA),HenriGétaz, ha assistit aquesta tarda a la conferència 'L'EspaceEconomiqueEuropéen–rôleetfonctionnement', oferta al Consell General. El secretari d'Estat d'Afers Europeus,LandryRiba, ha apuntat els avantatges de conèixer i veure com funciona l'acord amb l'EFTA, en ser un acord molt similar al que negocia per Andorra, "els podem comprar per l'efecte mirall que tenen", ha explicat en l'inici de la conferència. Tanmateix,Gétaz ha ressaltat que el resultat de l'Acord de l'Espai Econòmic Europeu ha estat "extremadament positiu" pels països que en formen part i ha animat a Andorra que continuï negociant l'acord.

D'altra banda,Gétazha apropat l'experiència en la gestió del seu acord, els reptes que els diferents països han hagut d'afrontar amb relació a la represa del cabal comunitari i les oportunitats i dificultats que han sorgit a partir de l'acord. La visita oficial d'HenriGétaztambé preveu la celebració d'una trobada amb els actors econòmics i socials del país.

tracking