ESTALVI ENERGÈTIC

Calvó assegura que Govern està preparat per a possibles restriccions de llum

La Jornada de participació pública amb la ciutadania sobre l’Estratègia Nacional d’Economia Circular ha aplegat una seixantena de persones

Jornada de participació pública sobre l'Estratègia Nacional d'Economia Circular.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, ha anunciat aquest matí en el marc de la Jornada de participació pública amb la ciutadania sobre l’Estratègia Nacional d’Economia Circular que "hem d’estar preparats per si hi ha restriccions de cara a l’any que ve. FEDA i Govern ho estan". La titular de la cartera ha fet aquestes declaracions en relació a la compareixença de dimecres del director general de FEDA Albert Moles, qui va assegurar que "es pot comptar amb una pujada de preus de cara al gener o al febrer". En aquest sentit, Calvó ha assegurat que tant FEDA com Govern estan preparats i ha destacat l’existència del pla de contingència de la parapública.

Les jornades sobre Economia Circular, que han tingut lloc aquest matí a l’Arthotel d'Andorra la Vella, han aplegat una seixantena de persones de l’administració pública, del sector empresarial i associatiu que han participat en un matí de treball per validar i aportar propostes sobre la nova llei.

tracking