Ingressat a l'UCI el motorista ferit ahir en un accident

El resident de 50 anys està hospitalitzat per politraumatismes

Hospital Nostra Senyora de MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un resident de50anys està ingressat a l'UCI després de patir ahir a la nit un accident de moto a l'avinguda Santa Coloma, a Andorra la Vella. Segons informa la policia, el sinistre va tenir lloc a les 23.09 hores i va haver-hi involucrat un turisme OpelAstrai una moto Suzuki GSR600, ambdós amb placa andorrana. El conductor de la moto va ser traslladat a l'hospital amb politraumatismes i aquest matí restava ingressat a l'UCI, segons informen des del centre sociosanitari.

Ferits dos homes a Encamp

Dos homes no residents de 25 anys han resultat ferits aquest matí en un accident a la carretera general 2, al punt quilomètric 2,500, d'Encamp. Un d'ells ha patit una fractura de tíbia i haurà de passar pel quiròfan i l'altre ha rebut l'alta després de ser atès de les contusions que ha sofert pel sinistre, segons han indicat des de l'hospital.

Els fets han tingut lloc a larotonda inferior del túnel de les Dos Valires entre un turisme -Smart- amb matrícula del Principat, i una motocicleta -Kawasaki Versys 650-, amb matrícula espanyola. La policia ha rebut l'avís a les 10.57 hores i el conductor de lamotocicleta i l'acompanyant han estat traslladats a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell.

tracking