balanç del debat d'orientació política

El PS considera que les mesures del Govern "son inflacionistes"

El president de la formació i el secretari d'organització demanen a l'executiu que "escolti a la ciutadania" en el balanç del debat

Pere López i Pere Baró fent balanç del debat d'orientació políticaPS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Partit Socialdemòcrata lamenta que el Govern no tingui un pla macroeconòmic i opina que les mesures que està adoptant "son inflacionistes", segons informa el partit en un comunicat. Aquesta és una de les principals conclusions que han assenyalat elpresident de la formació, Pere López, i el secretari d’organització, Pere Baró, fent balanç del debat d’orientació política.

En aquest sentit, López ha argumentatincrementar els lloguers -encara que sigui vinculat al possible increment dels salaris- i de l’energia, entre d’altres, fan "una pilota imparable" d’increments de preus. Així, ha assenyalat que la inflació "és el gran enemic" actual i per al futur i que cal prendre mesures per contenir-la. Així, el partit vermell assenyala que López ha recordat la propostade resolució, que va presentar el grupn el marc del debat d’orientació política, per bonificar els preus dels carburants als residents andorrans que va ser aprovada pel Consell General i ha demanat que s’implementi. En aquesta línia, el president també haassenyalat “la mancança important de formació econòmica” dels dirigents actuals i la confusió de conceptes al voltant d’aquestes qüestions que hi ha entre els membres del Govern.

El PS destaca que el secretari d’organització, Pere Baró, ha expressat la preocupació generada pel "discurs totalment triomfalista" del cap de Govern i dels presidents dels grups parlamentaris que li donen suport, que al seu parer demostra que estan "totalment desconnectats de la realitat" i ha afegit que "escoltin a la ciutadania", ja que s’està vivint "un dels pitjors temps que recordem".

tracking