urbanisme

Marsol, satisfeta amb el multifuncional

La cònsol felicita al ministre Torres per la decisió amb el complex que es farà al Comunal

L'estadi comunal.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Conxita Marsol va celebrar ahir que, finalment, el multifuncional es construeixi a l’estadi comunal d’Andorra la Vella. La cònsol major de la capital va declarar al Diari que “felicito el ministre per haver fet aquestes declaracions, perquè fa temps que el comú vol que el mutifuncional es faci a Andorra la Vella. En teníem el compromís i pensem que l’estadi és una bona opció”. Aquestes declaracions arriben després que dilluns, el ministre de Turisme i Telecomunciacions, Jordi Torres, fes pública la ubicació definitiva del futur equipament al programa Parlem-ne de Diari TV. “No podem estar més contents que el ministre hagi anunciat que podem estar alla”, va apuntar.

En un principi, Marsol havia defensat amb fermesa que el multifuncional s’ubiqués a l’antiga plaça de braus, al vell centre de la parròquia. Tanmateix, ahir va admetre que prefereix que es construeixi a l’estadi. “Havent vist l’impacte de la carpa del Cirque du Soleil, penso que potser hem encertat. Soc la primera que ho reconec i ho rectifico”, va manifestar. Així, va defensar que “a l’estadi comunal respira millor, perquè té el riu, la muntanya i la carretera i, a més, s’hi pot anar a peu”. I va afegir que “l’estadi és un complement fabulós que dona més possibilitats”.

Tal com va avançar el ministre, l’obra del multifuncional s’haurà de dissenyar en consonància amb el projecte de l’arquitecte Pere Cervós per a l’estadi. De fet, Marsol va apuntar que “vam aturar el projecte per poder ajustar-lo si es feia el multifuncional”. De fet, les modificacions per encabir el multifuncional no afecten la idea de situar el complex esportiu set metres per sobre el nivell del sòl. L’estadi “girarà” fins a la zona de la carretera i el riu i els 20.000 metres quadrats del terreny serien insuficients.

Pel que fa als treballs per poder disposar del terreny, la cònsol va assegurar que “ho tenim tancat” i va avançar que a final d’any hi haurà algun moviment legislatiu per fer-ho pssible.

tracking