Cinc anys de presó per al conductor de l'atropellament del McDonald's

El Tribunal Superior eleva la pena perquè considera que no va actuar sota una “por insuperable”

Atropellament Mortal McDonald'sARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Tribunal Superior ha elevat a 5 anys de presó ferma la pena per al conductor que el 21 l’agost de 2020 va atropellar mortalment un home a l’alçada del McDonald’s de l’avinguda Tarragona d'Andorra la Vella. La sentència imposada per Corts era de 5 anys de presó, dels quals 4 ferms.

La causa ha arribat al Superior pel recurs que va presentar la fiscalia demanant una condemna de 10 anys ferms, el mínim previst per la llei pel delicte d'homicidi. L'acusació pública no estava d'acord amb els eximents que va tenir en compte Corts per rebaixar la pena en estimar que no es pot aplicar l'atenuant de por insuperable a l'autor de l'atropellament perquè estava a l'interior del vehicle ni que la víctima mortal va contribuir en la producció dels fets.

La fiscalia es va quedar sola com acusació durant la vista de recurs celebrada per la sala penal del Superior el 15 de juliol passat perquè la mare i les germanes del difunt van retirar-se de la causa per haver pactat amb la defensa una indemnització de 100.000 euros. Inicialment la família reclamava la condemna per assassinat per al conductor que porta més de dos anys empresonat a la Comella.

tracking