Andorra Telecom participa en cinc empreses del país, entre les quals la filial Diquital

Disposa del 50% del capital d’Espic, que ha facturat 1,4 milions el primer semestre

Andorra Telecom té un 50% del capital social d'Espic.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andorra Telecom participa actualment en el capital de diverses societats andorranes: Anseac, SA (Andorrana de Serveis d’Atenció al Client), més coneguda amb el nom comercial d’Espic, amb una participació del 50%, i Diquital, SAU, filial al 100% de l’empresa pública. Així es desprèn de la resposta escrita del ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, a les preguntes presentades pel conseller general socialdemòcrata Joaquim Miró relatives a les societats participades i/o filials d’Andorra Telecom.

Anseac, SA, presta serveis d’atenció al client a través de qualsevol mitjà telefònic i altres canals tecnològics, i va tenir una facturació l’any passat d’1,4 milions d’euros, amb un total de 30 clients. Pel que fa a l’any en curs, Anseac, SA, registra en els primer sis mesos de l’any una facturació d’1,4 milions d’euros. Aquesta empresa té 155 empleats, dels quals 88 són fixos i 67 per obra i servei. Per la seva banda, Diquital, SAU, amb set empleats fixos, ofereix serveis de ciberseguretat i internet de les coses, amb un total de 70.635 euros de facturació des que va iniciar l’activitat l’1 d’abril fins al 30 de juny.

Andorra Telecom participa també en el 5% del capital de diverses empreses andorranes en el marc del programa NiU, que preveu la cessió gratuïta d’aquest percentatge de les start-ups constituïdes: Tecnologia Capital, SL; Celestar, SA, i ATHL Exercise, SL. A la resposta escrita també s’informa que Andorra Telecom no té participació en societats estrangeres i que no hi ha cap empleat seu que presti els serveis a temps total o parcial en qualsevol d’aquestes societats o filials, “llevat de les prestacions de serveis intercompany que s’hagin pogut establir i que es facturen a preu de mercat”. Aquest és el cas exclusiu de Diquital, on Andorra Telecom presta els serveis de gestió administrativa de les nòmines.

PARTICIPADES

Anseac, SA

Andorra Telecom té el 50% del capital social d’aquesta empresa, més coneguda com a Espic, que ha facturat més d’1,4 milions en el primer semestre.

Diquital, SAU

És una filial al 100% d’Andorra Telecom que ofereix serveis de ciberseguretat i ha facturat més de 70.000 euros des que va iniciar l’activitat l’1 d’abril.

Programa Niu

Sobre la base del programa NiU, Andorra Telecom té el 5% del capital de tres empreses start-ups: Tecnologia Capital, SL; Celestar, SA, i ATHL Exercise, SL.

tracking