ALIANÇA EN EL MÓN DE LA NEU

Grandvalira posa a la venda el forfet únic per 399 euros

Grandvalira, Ordino Arcalís i Pal Arinsal tenen previst obrir del 2 de desembre fins al 16 d’abril

El forfet únic i l'edificabilitat d'Ordino, als set tuitsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

GrandvaliraResortsposa a la venda a partir d'avui el forfet únic, l'AndorraPass, que inclou les tres estacions del país amb un total de 303 quilòmetres esquiables i substitueix el fins ara Forfet de Temporada de Grandvalira. Així, els residents a Andorra elpodranadquirir per 399 euros fins al 15 de novembre -durant el períodeEarlyBooking-, segons informa l'estació en un comunicat. Pels no residents es podrà aconseguir per 722 euros fins al 30 de setembre i pel que fa a clients nous, el preu inicial és de 420 euros pels residents i de 760 pels no residents.

El domini recorda que una vegada comenci el períodePromoper als no residents, els nous clients podran comprar l'AndorraPassper 820 euros, mentre que en el període PVP el preu serà de 1.095 euros. Finalment, els nous clients residents podran adquirir l'AndorraPassper 480 euros durant el període PVP (a partir del 16 de novembre).

Així mateix, GrandvaliraResortsdestaca que també neix el NordPass, que unifica Ordino Arcalís i Pal Arinsal i Valls delNord, donant accés il·limitat als dominis del nord del país i, com a novetat, inclou fins a quatre dies d'esquí a Grandvalira en el cas dels no residents al Principat i dos dies per als residents. En aquest sentit, per a clients fidels residents a Andorra el preu és de 247 euros fins al 15 de novembre, quan la tarifa passa a 280 euros (aplicant el 5% de renovació); els clients fidels no residents a Andorra el poden adquirir per 546 euros, aconseguint així fins a un 30% de descompte respecte al preu general. El preu promocional serà de 612 euros i el PVP, a partir del 8 de desembre, serà de 707 euros. Pel que fa a nous clients, el preu durant aquest període inicial és de 260 euros per als residents i de 295 euros en el període PVP, mentre que per als no residents, els preus són de 575 euros durant el períodeEarlyBooking, de 645 euros en el períodePromo, i de 745 euros durant el període PVP.

Grandvalira, Ordino Arcalís i Pal Arinsal tenen previst obrir del 2 de desembre fins al 16 d'abril, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin, tot i que no es descarta que les pistes puguin obrir abans i allargar la temporada. L'AndorraPassi el NordPass ofereixenals usuaris l'accés als dominis esquiables durant136dies i 20 caps de setmana, segons recorda l'estació.

tracking